Platnene strehe

Izberite
Razvrsti po
1 Rezultat za "Platnene strehe"
Filter in razvrščanje

Platnene strehe

Ali premišljujete o nakupu tende? Tenda bo odlična pomoč za vašo teraso, balkon ali pergolo. Zlasti če imate zimski vrt, ki se brez kakovostnega senčenja kar hitro spremeni v steklenjak. Material tende odbija sončne žarke, zaradi tega se steklo ne segreva in ne prepušča toploto v notranjost. Izberite najprimernejšo zase udobno na spletu še danes!

Iz naše bogate ponudbe materialov lahko izberete ustrezno barvo in vzorec, da bo vaša tenda usklajena s fasado hiše ali zimskega vrta. Poleg tega je površinska obdelava blaga vodoodporna in ščiti pred umazanijo, torej vam zanjo praktično ni potrebno skrbeti.

Pomirjujočo zasebnost vam bodo pričarale tudi stranske zavese, ki bodo prišle prav vašemu vrtu, balkonu ali terasi. Stilska izvedba v obliki zelenih listov bo preprečila neželene poglede, obenem pa polepšala prostor za počitek. Listnata ograja je seveda primerna tako za opremljanje zunanjih, kakor tudi notranjih prostorov.

Vrt lahko oživite tudi na druge zanimive načine. Odkrijte vrtne dekoracije iz naše ponudbe, v kateri boste našli stilske cvetlične lončke in fontane. Priklicati vzdušje sprostitve vam bodo pomagale tudi ustrezne vrtne svetilke. Pustite se navdahniti z našo bogato izbiro produktov, s pomočjo katerih boste z lahkoto opremili svojo oazo počitka po lastnih željah!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več