Kaminske in stenske kuhinjske nape

Izberite
Razvrsti po
  • Stran 1 / 5
241 Rezultat za "Kaminske in stenske kuhinjske nape"
Filter in razvrščanje
  • Stran 1 / 5
Kaminske in stenske kuhinjske nape

Kupite kuhinjsko napo z zaščito za glavo na spletu in udobno pripravljajte jedi na štedilniku

Pri kuhanju, cvrtju in pečenju nastaja v kuhinji veliko hlapov. V zraku se nahajajo maščobne molekule in drugi ostanki. Poleg tega se pojavljajo neprijetne vonjave. Nevarnost nastanka plesni se poveča zaradi povečane vlažnosti. Zato je napa smiselna rešitev. Vendar je veliko modelov zasnovanih tako, da omejujejo gibanje ob štedilniku. Če je napa zasnovana tako, da ima dovolj prostora za glavo, to ni težava. V naši spletni trgovini lahko kupite napo s prostorom za glavo. Kaj lahko upoštevate pri nakupu takšne nape, si lahko preberete tukaj.

Kuhinjska napa - napa v nekoliko drugačni obliki

Napa je poševno oblikovana, tako da element nape, ki odvaja odpadni zrak navzven, ne predstavlja ovire. Medtem ko je maščobni filter v običajni nape nameščen pod pravim kotom na izpušni jašek, v napah s prostorom za glavo nagnjen za približno eno tretjino. Zaradi naklona približno 30 stopinj ima vaša glava dovolj prostora - še posebej, če ste visoki. S tem modelom je zadevanje z glavo ob napo stvar preteklosti.

Napa je na voljo v naslednjih različicah

Na voljo je napa z 90 cm širokim prostorom za glavo. Če imate raje kompakten format, lahko izberete napo s 60 cm širokim prostorom za glavo. Poleg tega obstajajo razlike v uporabljenih materialih. Poleg nerjavnega jekla obstajajo tudi steklene nape. Napo lahko kupite v klasičnih barvah, kot so bela, črna in srebrna, ki se ujemajo z vašo kuhinjo. Nekatere različice so opremljene tudi z ambientalno osvetlitvijo z barvno LED lučko, ki v kuhinji ustvari prijetno vzdušje. Posebne oblike dobite z ukrivljenimi in asimetrično zasnovanimi različicami. Pri napah, ki so opremljene s ploščo na dotik, lahko prilagoditve udobno izvedete z dotikom prsta. Za spremljanje razmerja med stroški in koristmi je pomembno tudi spremljanje energetske učinkovitosti. V naši spletni trgovini lahko naročite tudi prosto stoječo masko za glavo v iskanem razredu energijske učinkovitosti A++.

Nakup kuhinjske nape - kako najti pravi model

Če imate majhno stanovanje s kuhinjo, v kateri je pomemben vsak centimeter prostora, vam priporočamo zgornjo napo širine 60 cm. 90 cm široka napa je idealna za odprte kuhinje. V razkošni kuhinji je nape iz finega stekla videti zelo elegantno. Če vam je najpomembnejša varčnost, lahko izberete aluminijasto napo s prostorom za glavo. Ko razmišljate o nakupu, imejte v mislih, da je črna barva videti zelo razkošno, vendar se na njej hitreje zadržuje prah. Privoščite si oblikovalski dodatek v obliki ukrivljenega ali asimetričnega modela.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako lahko kuhinjsko napo s prostorom za glavo kombiniramo s kuhinjskimi stenskimi omaricami?

V liniji s stenskimi omaricami je potrebna niša za napo. Odvodni jašek se v nišo vgradi med gradnjo kuhinje.

Ali je mogoče naknadno vgraditi nape s prostorom za glavo?

Obstoječe nape, ki jih je mogoče preprosto zamenjati z napo s prostorom za glavo. Če je prostor omejen, je pomembno, da se dimenzije ujemajo.

Na kateri višini so nameščene nape?

Da bi ohranili privlačen videz kuhinje in hkrati omogočili ergonomsko delo, je priporočljiva razdalja med kuhalno površino in sredino kuhinjske nape 75 cm.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več