Električni skuterji in skiroji

Izberite
Razvrsti po
1 Rezultat za "Električni skuterji in skiroji"
Filter in razvrščanje

Električni skuterji in skiroji

Ali iščete enostaven in praktičen način za prevoz iz ene točke v drugo? Skiroji znamke Takira so idealno prevozno sredstvo za prevoz v šolo, v službo ali kar tako po mestu. V primeru električnih skirojev lahko svojega izberejo tudi odrasli z vozniškim dovoljenjem, ki jih bodo razveselili modeli z največjo močjo 1000 W in hitrostjo vse do 40 km na uro.

Električni skiroji znamke Takira so poleg odličnega razmerja med ceno in močjo tudi zelo udobni, enostavno zložljivi, vožnja z njimi pa je varna. Če se zanimate za električne skiroje, morali bi imeti predstavo o želeni moči motorja, maksimalnem dosegu in maksimalni hitrosti. Pomembno vlogo ima tudi kakovostna konstrukcija in z njo povezana nosilnost, zložljivost in vidljivost v temi.

Da boste pri vožnji zares uživali, pomembna je tudi višina balance. Ob prenizko nastavljeni balanci trpi zlasti vaša hrbtenica, poleg tega pa vam preti večja nevarnost padca. Poskrbite za pravilno nastavitev višine balance in pri izbiri skiroja upoštevajte tudi svojo težo. Varnost skirojev zagotavljajo zanesljive in ustrezno nastavljene zavore iz kakovostnih materialov. Izberite iz naše spletne ponudbe še danes!

Če iščete rezervne dele za skiroje, opremili vas bomo z vsem potrebnim. Pri nas boste našli rezervno kolo, rezervni motor ali varovalke. Priljubljenost električnih skirojev se povečuje tudi zaradi tega, ker se z njimi lahko izognete neprijetnim zastojem na cestah. Pomembna prednost električnih skirojev je tudi varovanje okolja. Ker jih poganja elektromotor, zadostuje po potrebi napolniti z električno energijo. Kako torej, še vedno oklevate?

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več