Varstvo podatkov

Vaši osebni podatki se obdelujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki so zaupni.

Varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov posvečamo izredno skrb in pozornost. Skrbimo, da so vse zahteve dosežene, ker se zavedamo občutljive narave osebnih podatkov. Upravitelj spletne trgovine electronic-star je v skladu z zakonom zavezan k varovanju osebnih podatkov. Upravitelj spletne trgovine electronic-star je v skladu z zakonom zavezan k varovanju osebnih podatkov. Upravitelj electronic-star lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Electronic-star podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. UPS) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. Podatki, ki jih electronic-star zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov electronic-star.Po uspešnem zaključku poslovne pogodbe se pogodbeno besedilo ne arhivira.

Splošni poslovni pogoji so vedno na voljo tukaj!

Priporočamo, da splošne poslovne pogoje pozorno preberete in si jih shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Vaši osebni podatki so potrebni za pravilno obdelavo vašega naročila in dostavo, zato zahtevane podatke skrbno hranimo in uporabljamo. Če se prijavite na eNovice, potem se bo Vaš email uporabil tudi za namen reklame in preiskavo in to vse dokler ne pošljete zahteve za odjavo. Pogoj za pošiljanje je vaše izrecno soglasje, katero lahko kadarkoli prekličete. Dostavni službi (npr. InTime) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Če se prijavite na eNovice, potem se bo Vaš email uporabil tudi za namen reklame in preiskavo in to vse dokler ne pošljete zahteve za odjavo. Pogoj za pošiljanje je vaše izrecno soglasje, katero lahko kadarkoli prekličete.

Besedilo za prejemanje novic (eNovice): "Ja, se strinjam s prejemom poslovnih novic v obliki e-novic."

V eNovicah je vključena tudi ekskluzivna ponudba, ki je namenjena samo registriranim naročnikom. (Kadarkoli se lahko odjavite)

Vedno imate pravico do brezplačnih informacij, preverite pravilnost shranjenih podatkov. Če želite, se lahko obrnete na info@electronic-star.si in nam pošljete vašo zahtevo po emailu, pošti ali faksu.

PIŠKOTKI

Za obiskovalce naših spletnih strani uporablja MO piškotke, s katerimi prilagajamo vsebino spletne strani, delamo jih privlačnejše, hitrejše in učinkovitejše. Piškotki uporabljajo funkcije, za katere je potrebno vaše soglasje. Piškotki so mali podatki oz. kratko besedilo, ki se shranjujejo v vašem računalniku. Naši piškotki se ponavadi izbrišejo, pri izklopu brskalnika. Nekateri piškotki ostanejo shranjeni na vašem računalniku dlje časa, npr. Spletna stran vas pri naslednjem obisku takoj prepozna in vam omogoči enostavnejšo spletno storitev. Na naših straneh uporabljamo naslednje piškotke: server in session piškotke, piškotke APID naših partnerjev: Zanox, Affiliwelt, Bellboon ter različni iskalne in primerjalnike cen. Vedno imate možnost, da prilagodite nastavitve brskalnika tako, da prepozna prejete piškotke pri katerih se lahko odločite, ali se strinjate z uporabo ali ne. Prav tako imate možnost piškotke iz brskalnika kadarkoli izbrisati.