Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna
Klimatske naprave
Izberite
  • Stran 1 / 3
  • Stran 1 / 3

Klimatske naprave

Prijetno hlajenje kadarkoli in kjerkoli

Klimatske naprave znamke Klarstein in OneConcept vam pomaga preživeti tudi v najbolj vročih mesecih leta. Boste dosegli idealno temperaturo v vašem domu ali na delovnem mestu uporabo zmogljive klimatske naprave. Boste našli različne vrste energetsko varčnih klimatskih naprav in v vseh cenovnih kategorijah. Poleg svojih značilnih modelov popolnoma prilega v vsako moderno notranjost. Pozabite neznosno vročino in pridobite kakovostno klimatsko napravo po neverjetni ceni.

Priporočamo varčne in učinkovite stenske klimatizacije Klarstein za hlajenje, ogrevanje in razvlaževanje. Število dodatnih programov in minimalen hrup. Ne glede na zunanje vreme, z klimatizacijo Klarstein boste vedno imeli popoln nadzor nad temperaturo v vaši notranjosti. Vse, kar lahko nadzirate iz udobja vašega kavč ali vaši mizi z uporabo intuitiven daljinskega upravljalnika. Prijetno okolje zadosti svežega zraka in optimalne vlažnosti bo zagotovljeno s klimatsko napravo Klarstein.

Mobilna klimatska naprava je zelo praktična rešitev za hlajenje prostorov.. Naprava omogoča čist, svež zrak v času vročih poletnih dni, topel zrak v zimskih dneh ter ventilator ali razvlaževalec ustvarja prijetno klimo v prostoru. Mobilne klimatske naprave ne nudijo le delovanje, ampak tudi razkošen dizajn, ki odlično dopolnjujejo opremo sob. Večina naprav vsebuje celoten sklop okenskih tesnil, izpušne cevi in material za vgradnjo za enostavno namestitev, brez potrebe po dodatnih nakupih.

V naši ponudbi najdete zračne hladilnike z nizkimi cenami. Imajo izredno nizko porabo energije s hlajenjem visoke zmogljivosti in so namenjeni za male in srednje velike sobe. Velika prednost je njegova mobilnost, to pomeni, da je zaradi talnih koleščk omogočeno  enostavno premikanje. Ni potrebna namestitev, samo postavite hladilne naprave v vašem izbranem delu prostora in lahko začnete uživati ​​prijetno hlajenje. Kontrola z daljinskim upravljalnikom bo zagotovila popolno udobje. Hladilniki so tudi energetsko učinkoviti, kar vam omogoča znatne prihranke.

Prva pomoč v hudi vročini, je zagotovo ventilator. Učinkovite in dizajnske ventilatorje Klarstein nosijo svež zrak in prepih. Ventilatorje lahko razdelimo na stropne ventilatorje, talne ventilatorje ter stolpne ventilatorje. Vse vrste oboževalcev, seveda, glej kasneje. Talne ventilatorje enostavno postavite v kot, ki ne zasedejo preveč prostora. So enostavna za prenašanje, tako da bi jih lahko koristili vsi. Enostavno upravljanje in udobje uporabe preko daljinskega upravljalnika. Nudi tudi možnost sprememb v hitrosti ali toplote.

Stropni ventilatorji, prihranite še več prostora! So odlična izbira za zračenje in manjše prostore in služijo vse leto. Nudimo tudi ventilatorje z razsvetljavo, tako da boste ubili dve muhi na en mah. Preprosto izberite - sočasno ali neodvisno delovanje obeh naprav. Kroženje zraka poteka od zgoraj navzdol enostavno in udobno. Stropni ventilator nudi z preprosto, moderno obliko eleganten dodatek za vsak prostor.

Idealna izbira majhnih kompaktnih ventilatorjev za vsako vrsto prostorov je talni ventilator. Prav tako nudi fleksibilnost ter možnost uporabe na gradbiščah. Majhna, vendar močna zagotavlja intenzivno kroženje zraka. Lahko ga postavite vsepovsod. Ne spreglejte naše ponudbe ventilatorjev.

Za čiščenje zraka v prostoru in zdravo dihanje priporočamo čistilec zraka in vlažilec, če je potrebno. Kompaktna naprava s ​​tihim delovanjem in nizko porabo energije - to je točno tisto, kar potrebujete! Čistilnik zraka zagotavlja zrak brez neprijetnih vonjav ali cigaretnega dima in filtriranja omogočajo znebitev, cvetnega praha, prahu in drugih mikrodelcev. Zmogljiv sistem za filtriranje, ki se znajde v vseh neprijetnih vonjih poskrbi za zdravo klimo in Vaše zdravje. Njegova elegantna oblika je veliki dobiček. Večina naprav deluje z ionizatorjem. Ionizator napolni zrak z negativnimi ioni, ki privlači prašne delce, učinkovit način, ki zmanjšuje prašnost in prašne delce, s čimer prispeva k hipoalergenskemu okolju. Zahvaljujoč delovanju ionov pričnete lažje dihat, zmanjšate učinek alergij.

Vlažilnik poveča udobje in aktivno sodeluje pri ohranjanju zdravja. Nastavljiva stopnja vlažnosti in enostavnost upravljanja sta zagotovljena. Vlažilnik ohranja Vaše pohištvo v boljšem stanju!

Izberite iz široke izbire hladilne opreme po zelo ugodnih  cenah in uživajte v miru in z  optimalno temperaturo v vročih dneh.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več