Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Prenosna klima

Izberite

Prenosna klima

Zelo pogosto uporabljamo mobilno klimatizacijo z izpušno cevjo, ker ima velik prednost, in to je to, da lahko jo uporabljamo v vsaki sobi. Zaradi tega prenosna klimatska naprava  je posebej prilagodljiva in vsestranska. Vendar, edina zahteva je sposobnost za odvajanje odpadne toplote. Mobilni klimatske naprave izdelajo veliko količino toplote, ki je treba porazgubiti. V nasprotnem primeru, hladilni učinek ni dober. 

Za razliko od razdeljene klimatske naprave mobilna klimatska naprava je sestavljena le iz enega kosa, vključno izpušne cevi. Izpušna cev mora biti nameščena tako, da je obešena skozi okno. Lahko jo namestite tudi tako, da klimatsko napravo daste v luknjo v steni, ampak tako izgubi svojo sposobnost, in ni več mobilna. 

Še posebej v novih stavbah so priljubljena dvodelne klimatske naprave, zaradi tega, da delujejo bolj mirno, ker je kompresor na zunanji steni in ne v prostoru. Dvodelni naprave so zelo učinkovite in koristne. Vendar pa lahko imate težave z vgradnjo v skupnih prostorih. 

Po eni strani hrup lahko povzroča težave s sosedi, na drugi strani pa jo mora namestiti strokovnjak, kar vodi v dodatne stroške. Lahko govorimo, da razdeljene sistemi so dobre izbire na primer za novo stavbo ali za ločeno lastnino. Ko imamo izbo v najem, je bolje v celoti izkorisiti prožnost mobilnih klimatskih naprav, in to tudi zato, ker so lahko shranjeni v zimskem času v kleti.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več