Palični sous vide kuhalnik

Poceni počasni kuhalniki za nežno pripravo okusnih jedi

Počasno kuhanje je postalo pravi trend v sodobni in zdravi kuhinji. Čeprav profesionalni kuharji že dolgo hvalijo počasni kuhalnik, je ta sodobni pripomoček všeč tudi vse več ljubiteljskim kuharjem. Če se želite tudi vi lotiti priprave zdrave hrane, se boste v naši spletni trgovini ustavili za vas. Ta portret počasnega kuhanja vam pokaže, kam lahko vodi pot.

Kaj je počasni kuhalnik?

Gre za kompaktno napravo, ki hrano pripravi nežno. V počasnem loncu lahko na primer pripravite meso in zelenjavo, pa tudi ribe. Zaradi počasnega segrevanja se v hrani ohranijo pomembna hranila. Enako velja za intenzivnost okusov, ki se z vsakim ugrizom izredno močno razvijejo na jeziku. Poleg tega počasno kuhanje ne zahteva skoraj nobenega časa za pripravo. Vse sestavine samo sesekljajte, zaprite v vakuumsko vrečko in jih dajte v lonec. Pokrijte ga, nastavite temperaturo in čas kuhanja ter ste pripravljeni na delo! Medtem ko počasi kuha, se lahko nekaj ur ukvarjate z drugimi dejavnostmi. Naprava deluje popolnoma avtonomno, brez dodatnega posredovanja. Kuhana zelenjava je stvar preteklosti.

Počasni kuhalnik v različnih različicah

Enote so na voljo v različnih velikostih in z različnimi zmogljivostmi. Kompaktni aparati so primerni za posameznike, starejše in pare, drugi pa imajo dovolj prostora, da lahko nahranijo celotno družino z do devetimi člani. Poleg tega se različne naprave razlikujejo po svoji energetski učinkovitosti. Pri tem je treba preveriti porabo energije in energijsko nalepko. Čas kuhanja lahko nastavite v različnih korakih. Poleg tega imajo nekateri kuhinjski vložki posebno nelepljivo površino. Enako pomembne so lastnosti, kot so primernost za pomivalni stroj ter analogni in digitalni prikazovalniki.

Nasveti za nakup počasnih kuhalnikov - kako najti idealen model

Če želite v kuhinji eleganten aparat z elegantno nadzorno ploščo, je dobra izbira aparat s ploščo na dotik. Za popolno zaščito pred korozijo je najbolje uporabiti počasni lonec iz nerjavečega jekla. Če želite dele pomivati v pomivalnem stroju, je nujno, da so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Če raje pripravljate obroke za ves teden, vam priporočamo, da izberete družinski aparat s prostornino do 7,5 litra. Če še nimate vakuumskega kuhalnika, za prvo počasno kuhanje preprosto izberite priročen komplet lonca in vakuumskega kuhalnika.

Pogosto zastavljena vprašanja o počasnem kuhanju

Kako dolgo traja priprava hrane v počasnem loncu?

Točno trajanje je odvisno od izbrane stopnje. Večina naprav potrebuje od 4 do 8 ur, v drugih primerih pa lahko kuhanje traja tudi do 12 ur.

Za koga je počasni kuhalnik primeren?

Takšna naprava je še posebej primerna za ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje. Toda tudi če morate pripraviti večje količine ali nameravate pogostiti veliko gostov, boste v počasnem kuhalniku našli nujno opremo.

Kako energetsko učinkoviti so počasni kuhalniki?

Počasni kuhalnik v bistvu prihrani energijo v primerjavi s kuhanjem v pečici. Pomembno je tudi, da si zapomnite, da lahko naenkrat pripravite večje količine. Na ta način se porabljena energija optimalno uporabi.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več