Kuhinjski noži

Izberite
Razvrsti po
  • Stran 1 / 2
68 Rezultat za "Kuhinjski noži"
Filter in razvrščanje
  • Stran 1 / 2
Kuhinjski noži

Posoda in jedilni pribor kupiti poceni na spletu

Doma ob štirih stenah, na vrtu ali v počitniški prikolici: ko se peč ali žar segrejeta na želeno temperaturo, dobrote niso več daleč. S pravim jedilnim priborom in posodo ne boste le učinkoviti pri pripravi hrane, temveč boste kuhinji in jedilni mizi dodali tudi privlačen videz. V spletni trgovini Electronic Star lahko kupite posodo in jedilni pribor visoke kakovosti iz alternativnih materialov.

Masivno jeklo in les: namizna posoda in jedilni pribor iz trpežnih materialov

Ko si ogledate našo dobro založeno ponudbo, boste videli, da gre za privlačno otroško posodo. Krožniki, sklede in žlice so narejeni iz naravne bambusove surovine - žlice so opremljene tudi s silikonom. V naši zbirki boste našli tudi komplet nožev in ustrezen blok za nože. Pribor lahko shranite tudi v eno od naših lesenih škatel za pribor, ki so zaščitene pred dostopom majhnih otrok. Sklopi nožev imajo različno število delov, nekateri pa so opremljeni tudi s škarjami.

Te funkcije vas čakajo v kompletu otroškega pribora, škatle za jedilni pribor in nožev

Kombinacija trdega bambusa in mehkega silikona preprečuje praskanje posode. Poleg tega je bambus izredno hitro rastoč naravni vir, zato je nakup posode trajnosten. Če želite enako okolju prijazno rešitev, izberite lesen pladenj za jedilni pribor. V njem lahko varno shranite jedilni pribor pred vlago, umazanijo in prahom. Z blokom za nože ne poskrbite le za elegantno ozadje za svoje nože, temveč tudi zaščitite delovno površino in sebe pred urezninami. Naši visokokakovostni kompleti nožev so zasnovani za profesionalno uporabo, izdelani iz trpežnega jekla in imajo odlično rezalno moč. So odličen vizualni poudarek vaše kuhinje.

Nasveti za nakup namizne posode in pribora za ljubiteljske in profesionalne kuharje

V predalih klasičnega kuhinjskega pohištva pogosto ni predala za jedilni pribor. Pri nas ga lahko naknadno opremite po ugodni ceni. Bloki za nože so še posebej primerni, če pogosto uporabljate nože santoku, jedilniške nože in nože za kruh. To vam omogoči hitri dostop, tudi če nimate čistih rok. Ročaji predalov tako ostanejo nedotaknjeni Če imate v kuhinji prostor le za vsestranske rešitve, kupite blok za nože z vgrajeno desko za rezanje. Naša lesena namizna posoda za otroke je idealna za piknike z najmlajšimi v naravi. Nato ga je mogoče hitro očistiti in tako vedno ostane higieničen. Kot nenavadno darilo lahko naročite tudi bambusove krožnike z obrazom slona ali zajca.

Pogosto zastavljena vprašanja o posodi in priboru

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu posode za otroke?

Pomembno je, da material ne vsebuje škodljivih snovi in da so robovi zaobljeni. To zmanjšuje nevarnost poškodb. Bambus je zaradi svoje naravne in edinstvene strukture še posebej primeren.

Koliko predalov mora imeti dobra kredenca?

Če ima škatla šest do sedem predalčkov, lahko jedilni pribor optimalno razporedite. Tu boste našli nože, vilice, žlice, čajne žličke, vilice za torte, kuhinjske nože in dodatke, kot so steklene slamice itd. Prostor.

Kateri noži sodijo v kakovostne komplete nožev?

Poleg kuhinjskega in jedilnega noža ne sme manjkati niti nož santoku. Za pripravo zelenjave je primeren jedilni nož. Ekskluzivne komplete nožev dopolnjujejo noži za kruh in noži za filetiranje z natančnimi rezili.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več