Grelniki za teraso

Izberite
Razvrsti po
  • Stran 1 / 3
179 Rezultat za "Grelniki za teraso"
Filter in razvrščanje
  • Stran 1 / 3
Grelniki za teraso

Sevalni grelnik in vrtni kamin

Na prostem poskrbijo za toploto in udobje pri nizkih temperaturah sevalni grelniki in vrtne peči. Ob njih se lahko ogrejete ali uživate v očarljivem vzdušju, ki ga ustvarjajo. Preberite več o različnih vrstah in funkcijah, ki jih je vredno uporabiti. Oglejte si našo ponudbo in kupite primerno vrtno peč ali sevalni grelnik.

Pregled različnih vrst sevalnih grelnikov

Izbirate lahko med različnimi modeli. Priljubljeni so na primer infrardeči sevalni grelniki. Ta tehnologija je tako priljubljena zato, ker učinkovito greje tudi v vetrovnem vremenu. Namesto nepotrebnega segrevanja zraka se toplota oddaja neposredno na predmete in osebe v bližini.

Plinski grelnik uporablja propan ali butan za oddajanje želene toplote. Zaradi teh virov energije je zelo zmogljiv. Vendar se morate pred nakupom zavedati, da je treba za delovanje redno dovajati plin in da naprava na splošno zahteva več vzdrževanja. Poleg tega je med delovanjem nujno poskrbeti za dobro prezračevanje.

Električne radiatorje za ogrevanje preprosto priključite na električno omrežje. Rokovanje z radiatorji je preprosto, vzdrževanje pa je enostavno. Ker ni pričakovati izpušnih plinov, so ti modeli primerni tudi za slabo prezračevane zunanje prostore. Vendar so električni grelniki v primerjavi s plinskimi sevalnimi grelniki nekoliko manj zmogljivi.

Te vrste vrtnih peči morate poznati

Vrtno peč je najbolje postaviti na teraso, kjer ogreva prostor za sedenje in ustvarja prijetno vzdušje. Za razliko od sevalnih grelnikov se v pečeh običajno sežiga les ali briketi, ki ustvarjajo vidne plamene. Zato so te enote opremljene z dimnikom za nadzorovano odvajanje dima. Občasno ponujamo tudi vrtne plinske kaminske peči.

Številne vrtne peči so zelo podobne tipičnim notranjim kaminskim pečem. Vendar imate na voljo veliko izbiro zanimivih modelov. Poleg teh klasičnih različic boste v ponudbi našli tudi vrtno peč, vključno s pečjo za pico. Ko jo prižgete, lahko pripravite okusno pico, ki ima okus kot iz Italije.

Posebne karakteristike naših sevalnih grelnikov in vrtnih peči

Enote se med drugim razlikujejo po moči in številu stopenj ogrevanja. Od modela je odvisna tudi velikost območja, ki ga lahko enota ogreva. Včasih boste našli tudi vgrajene hranilnike toplote, stenske radiatorje in naprave z daljinskim upravljanjem.

Ne glede na to, ali gre za gobasti grelnik, peč za pico ali plinski kamin: naše izdelke odlikuje kakovost. Poleg kakovosti lahko pri nekaterih modelih pričakujete tudi druge zanimivosti. Zaradi raznolikosti je vredno primerjati izdelke iz tega asortimaja. Če potrebujete nasvet, obrnite se neposredno na nas! Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšna je razlika med sevalnimi grelniki in vrtnimi pečmi?

Gobasti grelniki so običajno prenosni in na voljo v različnih izvedbah, na primer za obešanje, postavitev na tla ali kot 360° grelniki. Vrtne peči so navadno nameščene za stalno in med delovanjem ustvarjajo viden ogenj.

Katere so vrste sevalnih grelnikov?

Glavne vrste so plinski grelniki, infrardeči sevalni grelniki in električni grelniki.

Kateri dodatki so uporabni za vrtne peči?

Priporočljivi modeli so izdelani iz nerjaveče kovine, z dimnikom ali pladnjem za polena. Peči za pico so priročne v kuhinji na prostem.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več