Električni kavni avtomati

Izberite
Razvrsti po
23 Rezultat za "Električni kavni avtomati"
Filter in razvrščanje
Električni kavni avtomati

Kupite poceni aparate za espresso na spletu

Se zjutraj brez kave počasi spravljate v pogon? Bistvo je jasno: potrebujemo aparat za kavo! Ne glede na to, ali gre za eleganten model za elegantno delovno površino v vaši kuhinji ali za kompakten aparat za odmor v pisarni: pri Electronic Star lahko naročite kavni aparat kot popolnoma avtomatski aparat ali popolnoma klasičen s termovko po ugodni ceni. Poleg klasičnih aparatov za kavo lahko kupite tudi aparat za kavo, ki pripravlja več kot le kavo.

Aparat za kavo z mlinčkom za zrna in modeli z navadnim filtrom

Če vam je ljubši aparat brez dodatkov, vas lahko razveseli aparat za kavo s termovko. Opremljen je z enostavnim filtrom za kavo, ki je primeren za že zmleto kavo in jo dlje časa ohranja vročo. Ponujamo vam tudi možnost nakupa popolnoma avtomatskega kavnega aparata. Napolnite ga s celimi zrni, ki jih aparat za kavo predpripravi in zmelje na kraju samem. Nekateri modeli poleg 'café crema' pripravljajo tudi cappuccino in latte macchiato. Imajo posebno enoto za penjenje mleka. Naprave 2 v 1 imajo tudi funkcijo za pripravo čaja. Aparat za kavo s portafilterjem je primeren za pripravo espressa.

Aparat za kavo s širokim naborom praktičnih funkcij

Medtem ko aparat za kavo deluje, lahko ta čas izkoristite za druge stvari. Priročen časovnik poskrbi, da vročo pijačo pripravite na kraju samem. Poleg tega lahko v naši spletni trgovini dobite napravo s samodejnim izklopom. Preprečuje pregrevanje kuhalne plošče in zmanjšuje nevarnost požara. Poleg aparata za kavo s termovko lahko kupite tudi model z grelnikom skodelic. Zaradi tega kava ni le boljša za pitje, ampak se tudi ne zredi. Enote s prikazovalnikom LED so izjemno udobne za upravljanje s preprostim dotikom prsta.

Nakup kavnega aparata - s temi nasveti odkrijte zase popoln model

Če vas nekdo pokliče v pisarno, bo morda trajalo malo dlje ob okusni kavi. Kavni aparat s termovko poskrbi, da je pijača vroča tudi v izgubljenem času. Če imate raje vonj sveže zmletih zrn, vam bo morda ustrezal aparat za kavo z mlinčkom. Aparat za kavo s portafilterjem pripravi espresso ali kavo z neverjetno peno. Ljubitelji latte macchiata ga bodo vzljubili zaradi izjemno puhaste mlečne pene. Želite model v retro slogu za svojo kuhinjo? V naši trgovini je na voljo svetlo rdeča naprava z wow faktorjem. Izberite svoj najljubši model!

Pogosto zastavljena vprašanja o kavnih aparatih

Kakšne so prednosti kavnega aparata z mlinčkom?

S takšnim strojem zelo intenzivno okušate zrna. Idealno, če imate radi nekoliko močnejšo kavo. Poleg tega je vsaka skodelica kave pripravljena le takrat, ko ste pripravljeni na kofeinsko spodbudo. Zagotovljena je največja svežina.

Kako delujejo kavni aparati s portafilterjem?

Najprej vodo segrejemo na želeno temperaturo. Ta se nato pod visokim pritiskom pretaka skozi sito, napolnjeno z mleto kavo. Zato je tlak črpalke zelo pomemben pri izbiri portafiltra. Najbolje je, če je ta vrednost od 8 do 15 barov.

Kako zamudno je čiščenje aparatov za kavo?

Če želite zmanjšati napor pri čiščenju na najmanjšo možno mero, vam priporočamo uporabo klasičnega filtrirnega stroja. Modeli z mlinčkom zahtevajo dodatno vzdrževanje. Zlasti čiščenje vtičnic za kavo in šob za mleko zahteva nežen dotik.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več