Vrtni ležalniki

Izberite
Razvrsti po
  • Stran 1 / 2
66 Rezultat za "Vrtni ležalniki"
Filter in razvrščanje
  • Stran 1 / 2
Vrtni ležalniki

Nakup vrtnega ležalnika

Vrt je priljubljen kraj za počitek in prijetno sprostitev. Tudi če imate samo balkon, vrtni ali balkonski ležalnik vam ne sme manjkati. S pravim ležalnikom dobite popoln kos pohištva za sproščanje. Kakšni modeli ležalnikov obstajajo? Kaj moram upoštevati pri nakupu, na primer glede materiala?

Sproščujoči vrtni ležalnik - za večurno sprostitev

Ležalnik nudi popolno sprostitev na vrtu, balkonu ali ob jezeru. Uživajte v soncu, berite, zadremajte ali preprosto lenarite - za vse je idealen. Ležalni del in naslonjalo sta prilagojeni naravni obliki telesa, zato se lahko sprostite in pozabite na težave s hrbtom. Posebno vrtno pohištvo zagotavlja veliko udobja. Ponudba kakovostnih vrtnih ležalnikov je velika. Zaradi svoje elegantne oblike bodo pritegnili pozornost na vrtu, terasi ali balkonu.

Nakup vrtnega ležalnika - različni tipi/vrste

Razlogov za nakup ležalnika je veliko in vsak lahko najde nekaj zase:

Na voljo so naslanjači z nasloni za roke in kolesi, individualno nastavljivi naslonjači ali izjemno udobni gugalni ležalniki.

Priljubljeni so ležalniki z nadstreškom. Zaščita pred soncem je dobrodošla, če želite uživati v lepem vremenu, vendar ne želite biti izpostavljeni močnemu soncu.

Kaj pa funkcija zlaganja, ki omogoča, da ležalnik v nekaj preprostih korakih zložite za shranjevanje ali prevoz?

Vrtni ležalnik iz različnih materialov

Materiali so prav tako raznoliki, na primer ležalniki iz materiala Comfort Mesh, ki prepuščajo zrak, in stabilno aluminijasto ogrodje s prašnim premazom, ki je odporen na vodo.

Poleg tega so na voljo robustni ležalniki s prašno lakiranim cevastim jeklenim ogrodjem in površino za ležanje iz poliestrske mreže, ki je odporna na trganje.

Na voljo je tudi dvojni vrtni ležalnik iz lahkega aluminija in eksotičnega ratana z vodoodbojnim baldahinom za zaščito občutljivega dela glave in vratu. Dvojni ležalnik na vrtu je čudovit za ležanje v dvoje ali za razvajanje na samem.

Kaj pravite na leseni vrtni ležalnik? Gugalni stol Mauritius ima trpežen okvir iz borovega lesa. Vodoodporna glazura ščiti pred zunanjimi vplivi.

Ležalnik - Uživajte v njegovih funkcijah

Ne glede na to, kateri ležalnik boste izbrali, boste z vsakim uživali ure in ure sprostitve. V proizvodnem procesu posebno pozornost namenjamo kakovosti materialov, tako da lahko uživate v najvišji kakovosti. Kakovostni vrtni ležalniki so odporni na vremenske vplive, imajo dolgo življenjsko dobo in jih je enostavno vzdrževati. Visokokakovostne funkcije, kot so ergonomska oblika, funkcija zibanja ali blazine za ležalnike s kakovostnimi prevlekami, ki odbijajo vodo, dodajo ležalnikom precejšnjo vrednost.

Za kateri ležalnik se odločiti? Lahko izbirate

V ponudbi je velika izbira sodobnih ležalnikov z različnimi funkcijami. Lahko izbirate med zložljivimi, s koleščki za lažje prenašanje ali z nastavljivim naslonjalom za noge ali glavo. Tako boste lahko na ležalniku uživali v udobnem položaju. Ergonomija ni pomembna le za udobje, temveč tudi za zdravje. Dodaten naslon za roke omogoča še bolj udobno ležanje. Med branjem jih lahko v idealnem primeru podprete. Ležalnik z baldahinom ščiti pred prekomernim UV-sevanjem.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšni vrtni ležalniki obstajajo?

Naj gre za gugalni ležalnik z ergonomskim položajem za ležanje, dvojni ležalnik z nadstreškom za več prostora in zaščito pred soncem, zložljivi ležalnik za enostavno prenašanje ali za modele z nasloni za roke - vsak lahko izbere najprimernejši vrtni ležalnik zase.

Kateri materiali so priljubljeni in kakovostni za ležalnik?

Ne razlikujejo se samo po velikosti in funkciji. Izberite sodoben ležalnik iz različnih materialov, na primer vrtni ležalnik iz lesa, elegantnega in robustnega ratana ali aluminija.

Kateri so uporabni dodatki za vrtni ležalnik?

Ne glede na to, ali gre za zložljiv ali dvojni ležalnik, lesen ali iz ratana, vrtni ležalnik mora biti predvsem udoben. Poleg funkcije prilagajanja ali zibanja za udobje pogosto poskrbijo tudi dodatki, kot so blazine, oblazinjenje ali naslon za noge.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več