Toasterji

Izberite
Razvrsti po
1 Rezultat za "Toasterji"
Filter in razvrščanje
Toasterji

Iščete nov kakovosten toaster za svojo kuhinjo? Ponudba electronic-star je polna visokokakovostnih toasterjev, ki so edinstveno oblikovani. Za to skrbi blagovna znamka Klarstein. Naši kuhinjski aparati zagotovo niso dolgočasni. Že na prvi pritegnejo s svojo barvitostjo, netradicionalnimi oblikami in z možnostjo usklajevanja več aparatov v skupnem kompletu.

Naši retro toasterji so izdelek s prijetnim dizajnom. Pripravite si v naših toasterjih hitro 4 toaste naenkrat. Začnite vsako jutro s sveže opečenim toastom, žemljo ali sendvičem. Dizajn naših toasterjev iz nerjavnega jekla ustvari vizualno in kulinarično središče vsake moderne kuhinje.

Blagovna znamka OneConcept prinaša odlično izboljšavo, kot sta opekač z dvema odprtinama in mini kavni aparat 2 v 1. Če imate radi dobro kavo, vas bodo prav gotovo navdušili tudi kakovostni kavni aparati iz naše ponudbe. Pri nas najdete samodejne kavne aparate, aparate za kapljanje kave in ekspresne aparate.

Če si zjutraj zaželite sveže toaste, si boste v naši ponudbi gotovo ogledali tudi opekače za sendviče, s katerimi boste imeli popolne zajtrke vsak dan. Za ljubitelje sladkih zajtrkov imamo v ponudbi tudi opekač za vaflje, ki omogočajo pripravo ne samo domačih vafljev, ampak tudi okusnih krofov.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več