Pralni stroji

Izberite
Razvrsti po
10 Rezultat za "Pralni stroji"
Filter in razvrščanje
Pralni stroji

Pralni stroji

V naši ponudbi pralnih strojev bo vsak našel nekaj zase. Ponujamo kakovostne in cenovno dostopne ekološke pralne stroje, pralne stroje s funkcijo ožemanja ter samostojne naprave za ožemanje perila. V ponudbi boste našli tudi moderne mini pralne stroje v različnih barvah, s katerimi boste pametno prihranili prostor v manjših gospodinjstvih.

Pralni stroji v naši ponudbi se polnijo z zgornje strani in zagotavljajo najbolj udobno pranje. Z nakupom pralnega stroja iz naše ponudbe boste prihranili čas in denar. Pranje v ekološkem pralnem stroju je tudi okolju prijazno, saj stroj za svoje delovanje potrebuje manj vode. Izberite si pralni stroj z zgodnjim oz. sprednjim polnjenjem ali pralni stroj s sušilnim strojem.

Vas zanima pralni stroj s centrifugo? V naši ponudbi pralnih strojev ga boste zagotovo našli. Ponujamo tudi naprave za ožemanje perila in pralne stroje za kampiranje. Poglejte tudi ponudbo drugih gospodinjskih aparatov. Za vaše čisto in popolno zlikano perilo bo poskrbel nov parni likalnik.

Ponujamo kakovostne in cenovno ugodne gospodinjske aparate blagovnih znamk Klarstein in OneConcept. Samodejni pralni stroji blagovne znamke OneConcept izstopajo s svojo brezčasno obliko, ki jo dopolnjujejo odlične funkcije in tehnične lastnosti. Ne veste, kateri pralni stroj je primeren za vas? Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več