Trampolini

Izberite
Razvrsti po
26 Rezultat za "Trampolini"
Filter in razvrščanje
Trampolini

Ali vam hodi po umu trampolin? Fitnes trampolini se veselijo vedno večje priljubljenosti, saj skakanje na trampolinu izkazano izboljšuje fizično in psihično zdravje. Če imate velik vrt, lahko izberete večji trampolin. Manjše modele lahko udobno uporabite tudi v stanovanjih. Izberite iz naše ekskluzivne ponudbe znamke Klarfit, zabava za otroke in odrasle pa je zajamčena!

Še pred nakupom trampolina priporočamo izmeriti prostor, kamor boste trampolin postavili. Najpogosteje se srečujemo s trampolini okrogle ali kvadratne oblike. Računati morate tudi na to, da mora po obodu trampolina ostati iz varnostnih razlogov vsaj 1 meter praznega prostora. Najvarnejši so vedno trampolini z zaščitno mrežo, zlasti v primeru vrtnih trampolinov.

Trampolini se razlikujejo po svoji nosilnosti. Pomembno je premisliti, ali bodo trampolin uporabljali samo otroci, ali pa tudi odrasli. Otrokom pomaga pri okrepitvi hrbtenice in odpravi nepravilnih navad zaradi sedenja. Odraslim pomaga pri izboljšanju kondicije, topljenju maščob in okrepitvi celega telesa. Naredite korak do sanjske postave še danes!

Za vsakodnevni trening so idealni tudi trenažerji. Tek ali hoja na tekaški stezi zagotovita redno gibanje in vas lahko vse leto ohranjata v formi. Fitnes rok in nog omogočajo eliptični trenažerji. Veslaški trenažerji pomagajo povečati vzdržljivost ob minimalnih prostorskih zahtevah. Celovito ponudbo za vse navdušence gibanja boste našli v sekciji fitnes in šport.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več