Najbolj prodajani Outdoor in zabava


Razvrsti po:

Najljubše kategorije


Outdoor in prosti čas – vse za vaše prostočasne aktivnosti


Kvalitetnejšega preživljanja od tistega preživetega v naravi ne poznamo! Privoščite svojemu telesu pošteni odmerek čistega zraka in pobegnite iz mestnega kaosa in hrupa. Naši izdelki Klarstein, Yukatana, Duramaxx in Takira bodo zvesti spremljevalci na vaših poteh.

Za zunanje aktivnosti se je potrebno pravilno opremiti in zato v ponudbi Electronic-Star najdete zanimive izdelke za kampiranje in taborjenje. K pohodništvu in taborjenju neobhodno spadajo pripomočki kot so šotori, spalne vreče, nahrbtniki, ter blazine za ležanje.
Naša ponudba vam prinaša več-funkcijsko igralno mizo, na kateri lahko igrate več raznovrstnih iger. V ponudbi najdete tudi mize za namizni tenis, namizni hokej in biljard, ki so primerne za postavitev v baru, igralnici, ali pa kar v domači dnevni sobi za zabavo s prijatelji. Igralne mize so zabava za celo družino! Lahko si izberete mizo po vaših trenutnih željah.
Za raziskovalce imamo v ponudbi detektorje kovin, za odkrivanje skritih kovin, kot so drobiž, nakit in podobno. Električni skuterji vam odprejo pot k super dogodivščinam. Pot v službo ni bila nikoli prijetnejša kot na električnem skuterju ali skiroju.
V kolesarski ponudbi na Vas čakajo izdelki kot so prikolice za kolo, prikolice za prevoz psov in prikolice za prevoz otrok. Nismo pozabili niti na Vam ljube otroške gugalnice s kovinsko konstrukcijo. V kategoriji filtri za akvarij najdete ponudbo zunanjih filtrov za akvarije, črpalko za ribnik in pumpo za jezero znamke Duramaxx po ugodnih cenah. Za ljubitelje avtomatičnih ur, imamo v ponudbi navijalce za ročne ure. Ta tip ur se ne sme nikoli nehati premikati, da se nebi zgostilo specialno olje v njem in bi se s tem pokvarile. Prav za čas, ko ne nosite svoje priljubljene ure, pridejo na vrsto gibljiva stojala in specialne vitrine, katere simulirajo gibanje zapestja in s tem podaljšujejo življenjsko dobo vaše ure.