Hladilniki z zamrzovalnikom

Izberite
Razvrsti po
33 Rezultat za "Hladilniki z zamrzovalnikom"
Filter in razvrščanje
Hladilniki z zamrzovalnikom

Profesionalno shranjevanje živil - s kombiniranim hladilnikom in zamrzovalnikom

Hladilnik z zamrzovalnikom združuje funkcije hladilnika in zamrzovalnika. Postavitev enega aparata prihrani prostor, kar je še posebej dobrodošlo v majhnih kuhinjah. Na voljo so prostostoječi in vgradni hladilniki z zamrzovalnikom, ki so usklajeni z zasnovo in ureditvijo vaše kuhinje. Funkcionalni predeli in premišljene hladilne cone zagotavljajo, da hrana ostane sveža dolgo časa. Ta visokokakovostni kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom porabi malo energije, je enostaven za čiščenje in izjemno tih.

Različne vrste hladilnikov z zamrzovalnikom

Vsaka kuhinja je zasnovana drugače. Glede na slog in prostor, ki je na voljo, se razlikujeta postavitev in vrsta vgradnje hladilnika z zamrzovalnikom.

Prostostoječi kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom: samostojne enote lahko poljubno namestite v prostoru, po potrebi jih lahko hitro premaknete in preprosto vzdržujete. Njihova pomanjkljivost je, da jih ni mogoče homogeno vključiti v kuhinjski element.

Vgrajen hladilnik z zamrzovalnikom: vgradni aparat ustvarja vizualno harmonično celoto s kuhinjo. Zunanjo podobo vgradnega aparata zagotovi proizvajalec kuhinje.

Hladilnik z zamrzovalnikom vrste Side-by-Side: aparati zavzamejo veliko prostora in ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Njegova značilnost sta dvojni ločeni vrati.

Vsestranska uporaba hladilnika z zamrzovalnikom.

Za kombinirane hladilno-zamrzovalne aparate je značilna vsestranskost. Medtem ko hladilnik upočasni kvarjenje živil, zamrzovalnik omogoča njihovo dolgotrajno zamrzovanje. Obe enoti se lahko odpirata neodvisno druga od druge, kar prihrani energijo. V kuhinjah so privlačni tudi prostostoječi aparati z elegantnim dizajnom. V modi so naprave v pastelnih barvah, svetlih odtenkih in retro videzu. Med opcijske dodatke spadajo vgrajeni dozirnik za ledene kocke in vodo ter funkcija za drobljen led. Pomembno: Za uporabo teh funkcij je običajno potreben priključek na vodovodno napeljavo.

Nakup optimalnega hladilnika z zamrzovalnikom

Pričakovanja od hladilnikov z zamrzovalnikom so velika. Fleksibilno nastavljivi predali in police omogočajo individualno razporeditev in shranjevanje visokih predmetov, kot je na primer posoda za torto. Za varčevanje z energijo je pomembno, da hladilniki z zamrzovalnikom dobro hladijo, vzdržujejo stabilno temperaturo in živila zamrznejo čim hitreje. Nizka poraba energije je dobra za vašo denarnico in okolje. Pomembna merila za nakup so nizka raven hrupa, enostavno čiščenje in odsotnost vibracij. Dobra osvetlitev olajša iskanje živil.

Za nakup optimalnega hladilnika z zamrzovalnikom je pomembno, da temeljito preučite različna merila in kupite aparat, ki najbolj ustreza vašim zahtevam, želeni zmogljivosti in razpoložljivemu proračunu.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je bolje - kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom ali posamezni aparati?

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom prihrani prostor in je običajno cenejši. Vsa hrana - ohlajena ali zamrznjena - je takoj pri roki, medtem ko so zamrzovalniki kot samostojni aparati običajno nameščeni v ločenem prostoru - po možnosti v kleti. Če potrebujete veliko prostora za shranjevanje in si pripravljate zaloge živil, lahko s kombiniranim aparatom dosežete meje zmogljivosti. Katera izbira je boljša, je torej v veliki meri odvisno od individualnih zahtev.

Koliko stane hladilnik z zamrzovalnikom?

Cene kombiniranih hladilno-zamrzovalnih aparatov se začnejo pri približno 400 EUR. Z večanjem velikosti, energetske učinkovitosti in obsega funkcij se povečuje tudi cena. Zahtevno oblikovani modeli lahko stanejo več kot 1000 evro.

Ali lahko sami ugotovite, v katero smer se vrata odpirajo?

Glede na proizvajalca in model morate že pri naročilu kombiniranega hladilnika z zamrzovalnikom upoštevati, ali se vrata odpirajo na levi ali desni strani. Nekateri hladilniki z zamrzovalnikom omogočajo, da po potrebi zamenjate odpiranje.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več