Fitnes naprave za dom

Izberite
Razvrsti po
13 Rezultat za "Fitnes naprave za dom"
Filter in razvrščanje
Fitnes naprave za dom

Fitnes naprave za dom: vse vaje na eni napravi

S fitnes napravo za dom electronic-star izbirate izjemno vsestranski kos opreme, ki ga lahko uporabljate za vse, od vsakodnevne vadbe v fitnesu do body-buildinga. Na voljo je klasična fitnes naprava za dom z utežmi, pa tudi modeli, ki ustvarjajo odpornost za vadbo s pomočjo elastičnih trakov. Na voljo so tudi stroji za vleko vrvi, primerni za montažo na strop, mostovi za vleko vrvi in stroji za vleko lamel.

Fitnes naprava za dom

Na tipični fitnes napravi za dom vadite z utežmi, ki jih lahko postavite v več nivojev in premikate s pomočjo vrvnega škripca. V mnogih primerih gre za položaj za moč z iztiskanjem nog, ki v glavnem vadi sprednje stegenske mišice (quadriceps femoris). Eden od značilnih elementov je prsna postaja. Z integriranim lat pulldownom vadite mišice rok, kot sta biceps in triceps.

Modeli Diptower se uporabljajo za zahtevne vaje mrtvega dviga, ki krepijo hrbtne in ramenske mišice. Za vadbo treh glutealnih mišic gluteus maximus, gluteus medius in gluteus minimus je na voljo steper, ki vadi tudi celotno področje nog. Negativna klop služi kot klop za moč, na kateri lahko še posebej intenzivno trenirate prsne mišice, saj je opora usmerjena pod kotom navzdol.

Domači stolp brez uteži in klopi za uteži

Pri breztežnostni pospeševalni postaji napetost vlečne vrvi sama prevzame funkcijo upora. Na tej napravi lahko trenirate vse mišične skupine. Spekter možnih vaj sega od sklecev, veslanja in potegov do križanja z vrvjo. V primerjavi z utežmi velja, da so natezne obremenitve za sklepe izjemno lahke. Poleg tega vadba poteka skoraj brez hrupa, saj uteži ne udarjajo druga ob drugo: to je velika prednost pri vadbi doma.

Če raje vadite z utežmi s kratkimi in dolgimi ročaji, je klop za sedenje dobra izbira. Na voljo je na primer miza za vadbo za bicepse in noge. V visokokakovostne fitnes klopi je mogoče vgraditi tudi vlečno vrv za veslanje. Dobro je vedeti: Za vsako fitnes napravo za dom, klop za uteži in drugo opremo boste našli datoteko PDF s podrobnimi navodili za sestavljanje.

FAQ

Katere mišice lahko treniram na fitnes napravi za dom?

Fitnes naprava za dom je večnamenska naprava za vadbo, s katero lahko trenirate trebuh in hrbet ter ramena, roke in noge. Natančen obseg možnih vaj je odvisen od opreme posamezne enote.

Kakšna je prednost fitnes naprave za dom?

Ne glede na to, ali gre za fitnes napravo za dom ali opremo za trening za bodybuilding: domače postaje vam prihranijo težave s pogostim preklapljanjem med različnimi stroji. Če želite kupiti fitnes napravo za dom, boste morda celo finančno ugodneje prišli skozi, kot če bi kupili posamezne stroje posebej.

Ali je hišni stolp primeren za domačo uporabo?

Fitnes naprava za dom je zasnovana točno za domačo uporabo. Za montažo opreme je dovolj majhen prostor. Med elektronskimi zvezdami boste našli modele z varčnimi dimenzijami le 120 x 140 x 100 cm. Večje različice lahko zavzamejo na primer 214 x 210 x 247 cm.

Do kakšne teže je mogoče naložiti hišni stolp?

Nosilnost takega domačega stolpa je običajno približno 150 kg. Posamezni modeli imajo lahko večjo ali manjšo nosilnost.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več