Najbolj prodajani Gospodinjstvo


Razvrsti po:

Najljubše kategorije


Gospodinjstvo – Popestrite svoj dom z moderno oblikovanimi aparati


Olajšajte in polepšajte si svoje vsakodnevne gospodinjske opravke s kvalitetnimi in stilskimi izdelki znamk Klarstein, Blumfeldt, OneConcept.

Izberite si koristne kuhinjske pripomočke za vaš dom in s tem pospešite pripravo jedi z našimi kuhinjskimi roboti in mešalniki, za enostavnejšo pripravo okusnih obrokov. Poleg tega so naši proizvodi izvrstni modni dodatek in v vsaki kuhinji s svojo eleganco vzbujajo pozornost. V naši ponudbi lahko najdete tudi sokovnike, s katerimi si boste lahko pripravili zdrave sadno-zelenjavne napitke.
Za vas smo pripravili široko ponudbo hladilnikov in zamrzovalnikov, ter energetsko varčnih pomivalnih strojev. V ponudbi bele tehnike vam nudimo tudi širok izbor kuhinjskih nap.
Pri podjetju Electronic-Star, smo za vas pripravili široko ponudbo gospodinjskih aparatov, s katerimi bo vaše gospodinjstvo bolj učinkovito in s katerimi boste pričarali edinstveno atmosfero. Naši sesalci in parni čistilci naredijo iz vaših prostorov lep in čist dom.
Pozimi, bodo grelniki in električni kamini prijetno dopolnilo k hladnemu vremenu, lahko pa se boste zavili tudi v ogrevano deko. V poletnih mesecih vam bivanje osvežijo klimatske naprave, ohlajevalci zraka in ventilatorji. Za kvaliteto notranjih prostorov vašega doma pa poskrbijo čistilci zraka.
Čas, ki ga preživite na vrtu bo prijetnejši z izdelki iz kategorije Dom in Vrt, kjer so vam na voljo vrtni žari, vrtne cevi za vodo, robotske kosilnice, lovilci insektov, vrtno osvetlitev in raznovrstne vremenske postaje. V naši ponudbi najdete tudi stenske markize in vrtne gugalnice.