Uteži in ročke

Izberite
Razvrsti po
43 Rezultat za "Uteži in ročke"
Filter in razvrščanje
Uteži in ročke

Krepilni pripomočki za samostojni trening doma

Joga, pilates, vadba za moč ali vzdržljivost - obstaja veliko načinov za izboljšanje telesne pripravljenosti. Redna telesna vadba ni koristna le za telo, temveč tudi za um. Če želite redno telovaditi, vam ni treba nujno hoditi v telovadnico. S pravo fitnes opremo lahko vadite v udobju svojega doma. Tako se lahko popolnoma osredotočite na šport ter trenirate samostojno in kadar koli.

Velika izbira vsestranske fitnes opreme

V naši trgovini s fitnes opremo boste našli širok izbor visokokakovostne opreme. S širokim naborom dodatne opreme boste našli tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in osebnim vadbenim navadam.

V naši ponudbi so med drugim:

  • balastni jopiči
  • podloge za fitnes in jogo, pasovi za jogo, bloki za jogo
  • kolesarske in drsalne čelade
  • pohodniške palice in palice za nordijsko hojo
  • športni testerji, merilnik srčnega utripa in pulza
  • masažna oprema
  • športni trak, kinezio trak

Katere uteži in ročke so primerne za kaj?

Ne glede na to, ali iščete pripomočke za fitnes za ženske ali moške, boste v naši trgovini za fitnes zagotovo našli, kar iščete.

Če želite okrepiti vadbo za moč, vam bodo obteženi jopiči pomagali doseči hitrejše rezultate. Če se ukvarjate z mirnejšimi športi, boste našli kakovostne pripomočke za jogo ali pilates, vključno s podlogami za fitnes in jogo, bloki za jogo in pasovi za jogo. Za športe na prostem na svežem zraku boste našli kolesarske in drsalne čelade ter palice za nordijsko hojo in pohodništvo. Če želite podrobneje spremljati svoj športni napredek in dosežke pri treningu, so naši športni testerji in zapestnice za merjenje srčnega utripa idealni.

Da bi vadbo kar najbolje izkoristili, je zelo pomembno, da se po vadbi spočijete. Ponujamo široko paleto masažne opreme, vključno s profesionalnimi masažnimi mizami, pripomočki za masažo stopal, masažnimi žogicami, akupresurnimi blazinicami in fascialnimi valjčki. Našli boste tudi športne trakove in kinezio trakove, ki vam bodo pomagali čim hitreje doseči želene vadbene cilje.

Nasveti za nakup fitnes opreme

Pri podjetju electronic-star boste našli visokokakovostno fitnes opremo, ki vam bo pomagala doseči hitre rezultate vadbe. V naši široki ponudbi boste našli napravo, ki ustreza vašim osebnim potrebam in željam. V svojem domu si lahko uredite zasebno telovadnico in telovadite točno takrat, ko se vam zahoče. Če radi preživljate čas na prostem, lahko najdete športne pripomočke, ki so primerni za športe na prostem. Ker sprostitve ne smemo zanemariti, boste našli tudi veliko izbiro masažnih pripomočkov.

Ni pomembno, v katerem športu še posebej uživate - pri nas lahko na spletu kupite ustrezne pripomočke za fitnes.

POGOSTA VPRAŠANJA

Katere pripomočke potrebujem za jogo?

Najpomembnejši pripomoček za vadbo joge je podloga za jogo. Poleg tega so za boljšo učinkovitost med vadbo priporočljivi bloki za jogo in pasovi za jogo.

Za katere športe lahko kupim fitnes opremo?

V naši trgovini boste našli pripomočke za jogo, pilates, vadbo za moč, vzdržljivost, športe na prostem, kot sta kolesarjenje in nordijska hoja, ter še veliko več.

Za kaj so namenjene fitnes podloge?

Podloge za fitnes ne le ščitijo tla, temveč tudi absorbirajo udarce ter zagotavljajo oporo in stabilnost med vadbo.

Za koga so pripomočki primerni?

Pomoči za krepitev so primerne za moške in ženske vseh starosti. Primerni so za začetnike in izkušene športnike.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več