Za živali

Izberite
Razvrsti po
  • Stran 1 / 3
125 Rezultat za "Za živali"
Filter in razvrščanje
  • Stran 1 / 3
Za živali

Za živali

Ali premišljujete o nakupu novega nadstreška za svoje hišne ljubljenčke? Če iščete uto za psa, kokošnjak ali transportne kletke in torbe, priporočamo vam izdelke znamke OneConcept. Pasje ute predstavljajo osnovno opremo za kosmatince, ki preživijo veliko časa na prostem. Pri izbiri nadstreška upoštevajte pravilno velikost in udobje. Velika prednost je tudi izolirana pasja uta, ki jo pes lahko uporablja tudi pozimi.

Ni skrivnost, da so mladički temperamentni, igrivi in želijo raziskovati okolje. Zato je pomembno, da jim ustvarite prostor, v katerem bodo na varnem. Ničesar ne prepustite slučaju in si priskrbite ogrado za domače živali. Trdna konstrukcija in zadosten prostor za prosto gibanje vam bodo prišli prav pri mladičkih, kuncih in tudi morskih prašičkih. Zadostuje, če izberete svojega zmagovalca iz naše ponudbe.

Ali dajete prednost domačim jajcem pred kupljenimi? Privoščite svojim kokošim kakovosten kokošnjak, za katerega vas bodo bogato nagradile. Ne pozabite izbrati pravilnega prostora, najbolje na svetlem in zaščitenega pred morebitnimi plenilci. Pomemben dejavnik je tudi vzdrževanje čistoče in zadosten dostop svežega zraka.

Poleg nadstreškov za domače ljubljenčke boste v naši ponudbi našli tudi drugo opremo. Zunanji filter za akvarije, avtomat za hranjenje ali metalec žogic za pse. Če imate na vrtu lastno jezerce, ne sme pri vas manjkati kakovostna tehnika za jezerce. Novo črpalko ali sesalec mulja lahko kupite udobno na spletu še danes!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več