Bluetooth HiFi sestavi

Izberite
Razvrsti po
27 Rezultat za "Bluetooth HiFi sestavi"
Filter in razvrščanje
Bluetooth HiFi sestavi

Sistemi Bluetooth HiFi

Bluetooth je standard za kratke digitalne radijske povezave. Vendar je nekaj metrov dosega dovolj, da sistem Bluetooth omogoča neomejeno število medijev za poslušanje. Vse, kar potrebujete, je pametni telefon.

Glasba in več informacij iz spleta

Skrivnost glasbenega sistema Bluetooth se skriva v internetu. Namesto fizičnih nosilcev zvoka, kot so plošče LP, zgoščenke ali glasbene kasete, stereo sistem Bluetooth pridobiva nosilce iz omrežja. Naročite se na Spotify, YouTube ali Audible za nizko ceno in lahko uživate v skoraj neomejenem dostopu do vseh vrst zvočnih medijev. Poleg širokega nabora glasbe vključuje tudi zvočne knjige, zvočne igre ali zanimiva predavanja. Posamezni kanali ponujajo več, kot bi lahko poslušali v življenju.

Odlična izbira - nakup sistema Bluetooth HiFi

Sistemi Bluetooth HiFi so na voljo v različnih oblikah. Na voljo imate:

  • Radijski sprejemniki Bluetooth

  • Retro stereo sistem s povezavo Bluetooth

  • Stereo sistemi za kuhinjo, kopalnico ali balkon

  • Boomboxi za potovanja

  • ...in še veliko več.

Mini sistemi so idealni za spalnico ali otroško sobo. Kljub majhnosti imajo veliko glasbeno moč. Ne samo, da je dovolj glasen, ampak tudi ne zanemarja kakovosti zvoka. Tako lahko uživate tako v spodbudnih rock koncertih kot v sproščujočih večerih klasične glasbe.

Retro sistemi so preprosto brezčasno lepi. Na voljo so od preproste oblike Bauhaus do jukeboxa Wurlitzer polne velikosti. Tu lahko uživate v klasičnem dizajnu s sodobno tehnologijo.

Stereo sistemi za kuhinjo, kopalnico ali balkon so še posebej zaščiteni pred vdorom vlage. Z njim lahko uživate v razburljivih zvočnih igrah, medtem ko se sproščeno kopate ali kuhate za družino.

Boomboxi so praktični spremljevalci na poti. Polnijo se prek povezave USB in nato več ur predvajajo glasbo. Na voljo so v različnih velikostih. Majhen boombox je idealen za na plažo ali piknik. Z velikim glasbenim sprejemnikom se lahko vsako parkirišče spontano spremeni v območje zabave.

Kakšen glasbeni sistem Bluetooth potrebujem?

Sistem HiFi s tehnologijo Bluetooth ponuja najmanj tehnologije in največ možnosti. Namestitev je povsem enostavna. Vse, kar potrebujete, je pametni telefon. Za začetek zadostuje mini sistem z Bluetooth v dnevni sobi. Če ste pogosto na poti, je dobra izbira srednje velik glasbeni predvajalnik. Nostalgiki bodo uživali v retro stereo sistemu. Tisti, ki ne želijo več uživati v prednostih te vrste medijev, lahko svoj balkon, kuhinjo in kopalnico opremijo s sistemom Bluetooth.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali je za bluetooth vedno potrebna internetna povezava?

Ne. Povezava med glasbenim sistemom in vmesnikom Bluetooth poteka prek digitalnega radia. Vendar pa potrebujete pametni telefon, v katerem je shranjen medij. Vsak stereo sistem s tehnologijo Bluetooth ima tudi vrata USB za priključitev ključa ali pametnega telefona.

Ali je tehnologija Bluetooth nevarna?

Bluetooth je šibek radijski signal z dosegom le nekaj metrov. Zato je popolnoma varen.

Ali se lahko sosed poveže z mojim virom Bluetooth?

Danes ni več mogoče vzpostaviti povezave s tujim virom Bluetooth. Najnovejša različica standarda je dobro zaščitena pred nepooblaščenim dostopom. S tem preprečite, da bi sosedje in drugi imeli dostop do vašega sistema.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več