Vibracijske naprave

Izberite
Razvrsti po
1 Rezultat za "Vibracijske naprave"
Filter in razvrščanje
Vibracijske naprave

Vibracijska naprava: učinkovita vadba celotnega telesa doma

Spravite svoje telo v formo! Vibracijske naprave postajajo vse bolj priljubljene med ljubitelji fitnesa. Nežno premikajoče se vadbene naprave so preproste za uporabo in jih lahko uporabljate za različne namene: hujšanje, krepitev mišic, dobro počutje, masažo in izboljšanje občutka za ravnotežje. Skupaj z dobro zasnovanim načrtom prehranjevanja in dodatnim treningom vam bo vibracijska naprava pomagala doseči telo vaših sanj - in najboljšo telesno pripravljenost!

Ponujamo vam naslednje vrste vibracijskih naprav

Dobra stran Vibro Plate je, da vam ni več treba v telovadnico, ampak lahko vadite v udobju svojega doma. Kadar želite in kjer želite. Izbira modela je odvisna od vaših ciljev treninga. Nekatere različice, kot je deska Klarfit Vibe VX, izvajajo le izmenične gibe levo-desno. Drugi modeli, kot je plošča Klarfit 4DX Pro, nihajo v vseh smereh: navpično, linearno in nihajoče. Glavna razlikovalna značilnost je moč motorja. Pri naših vibracijskih napravah Klarfit je ta moč od 200 do 500 W. Močnejši kot je motor, močnejše so vibracije. Vadbene naprave se razlikujejo tudi po obliki - ravne in rahlo ukrivljene. Nenazadnje je merilo, na katerega morate biti pozorni, največja nosilnost. Težji kot ste, bolj prožna mora biti deska.

Zakaj potrebujem vibracijski trenažer?

Za učinkovito in raznoliko domačo vadbo uporabite vibracijske naprave. Vibracijske naprave intenzivno napenjajo in stimulirajo vaše mišice. Zaradi tega so vaje s to športno opremo bistveno učinkovitejše od primerljivih vaj brez deske. Vibracijska naprava je še posebej prepričljiva zaradi svoje vsestranskosti: s pomočjo vibracijske naprave lahko shujšate ali celo nekoliko okrepite mišice. Pozitivni učinki vključujejo:

  • pomirjujoča masaža
  • zmanjšanje celulita
  • povečanje kostne gostote
  • boljša drža v vsakdanjem življenju
  • kurjenje maščob

Vibracijska naprava vam ponuja naslednje prednosti

S športno vibracijsko napravo boste v kratkem času dosegli vidne rezultate. Krčenje mišic med nihanjem deske zagotavlja hitre učinke. Z visoko intenzivnim treningom lahko učinkovito dosežete svoje cilje. Vaje lahko izvajate sede, stoje, leže ali sključeno. Za pravilno izvedbo vaje uporabite priložena navodila. Na deski lahko izvajate vaje za raztezanje, vaje za ravnotežje ali vaje za krepitev. Običajno je v dostavo vključen tudi raztezalnik. Priložen je tudi daljinski upravljalnik. Za začetnike zadostujejo naprave, ki izvajajo le navpične gibe. Naprednim uporabnikom priporočamo naprave, ki vibrirajo v vse smeri.

Vibracijska naprava FAQs

Kako dolgo traja trening na vibracijski napravi?

Že po eni minuti se pojavi prijeten občutek. Po 10 minutah je temperatura vašega telesa najvišja. Vadba zaradi visoke intenzivnosti ne sme trajati dlje kot 20 minut.

Ali je trening na vibracijski napravi varen?

Pazite, da vibracij ne začutite v glavi, saj lahko povzročijo vrtoglavico. Sicer pa trening običajno ni nevaren, če se izvaja pravilno.

Koliko kalorij izgubim v 10 minutah vadbe na vibracijski napravi?

V 10 minutah vibracijskega treninga povprečna oseba izgubi približno 90 kalorij. 
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več